Bouwmaterialen

Voor uw bouwmaterialen moet u bij Bouwcenter Vanhulle in Kruishoutem zijn. Met een 10-tal jaar ervaring in de sector, kunnen wij u een eerlijk en waardevol advies geven over bouwmaterialen! Onze ruime toonzaal geeft u een duidelijk beeld van wat wij in ons gamma kunnen aanbieden, en zo is er voor elk wat wils. We helpen u met de keuze van de kleur van uw gevelstenen, dakpannen en tegels! Zowel de professionele bouwonderneming als particulieren en zelfbouwers, iedereen is welkom.
Ook voor dakbedekking, gipsen en tegels moet u ons inschakelen!

Uiteraard is niet enkel het advies van belang, maar ook ons gamma aan topproducten van de meest gekende merken is een van onze troeven. Onze ruime stock zorgt ervoor dat u tijdens de werkzaamheden nooit zonder materiaal valt! Eigen vrachtwagens in ons wagenpark zorgen voor de voortdurende aanvulling van onze stock en uiteraard voor ook een stipte levering op de werf!

Bouwcenter Vanhulle biedt een ruime keuze aan werfgereedschappen.
Wij verdelen de gekende kwaliteitsmerken en staan ook in voor het onderhoud en de herstelling ervan. Bepaalde toestellen alsook stellingen kunnen nu ook ingehuurd worden.

Naast ruwbouw- en dakmaterialen beschikken wij over een uitgebreid gamma aan gips- en droogbouwartikelen.
Wij bezitten tientallen silo's van 10 ton die wij zelf op de werf komen plaatsen.
Omdat we zelf over materiaal beschikken om de silo's af te zetten en op te halen kunnen wij de silo's soepel afzetten op de plaats waar u dat wil!

Alle producten en voegmaterialen voor het afwerken van gipskartonplaten zijn volop verkrijgbaar.

Ook machines en gereedschappen voor de professionele stukadoor zijn bij ons verkrijgbaar.

Hebt u vragen over onze producten? Contacteer Bouwcenter Vanhulle nv op het bovenstaande nummer of kom langs. Indien u beschikt over een architectenplan, breng het gerust mee en wij geven u met plezier antwoord op al uw vragen!

Bouwmaterialen van de hoogste kwaliteit!

Uw bouwcentrum voor bouwmaterialen in Kruishoutem